Programok

Klubunk a hosszú évek alatt több olyan rendezvényt, közösségi progarmot is életre hívott, amik mára meghatározóak Orosháza életében. Emellett csatlakoztunk néhány olyan közösségépítő kezdeményezéshez, ami hűen tükrözi a Rotary szellemiségét.

Rotary Bál: minden év februárjának első szombatján tartjuk a jótékonysági bálunkat, mely rendezvényünk bevételéből a Rotary District Grand pályázat támogatásának önrészét fedezzük. Sok sok éven át a nyári gyermektábor volt a támogatandó cél, a jövőben az orosházi óvodákat és iskolákat támogatjuk.

Pálinka Mustra: a magyarországi és a romániai klubok részvételével rendezzük meg, mert nagyon sok rotarys főz vagy főzet pálinkát. Saját főzésú plinkával lehet nevezni, melyet szakmai zsűri minősít. A mustra nagyon jó alkalom a barátság erősítésére. Fontos megjegyeznünk, hogy az RC Orosháza elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt!

Ágyúgolyó Futam csapatépítő kirándulás: 2- 4 fős csapatok személygépkocsival az indulás előtt kapják kézhez az itinert, melyen nem csak az útvonal található, de különböző feladatok is vannak, melyet útközben kell megoldani. Hogy hol a cél, a szervezőn kívül senki sem tudja! A célba érkezés után pedig további feladatokat kell megoldania résztvevőknek. 

Adventi ünnepkör: Az Oros-haza Baráti Körrel közösen veszünk részt az orosházi önkormányzat által rendezett városi adventi ünnepségen, forralt bort és kalácsot kínálva.

Rotary gyermektábor: minden év július első hetében hétfőtől péntekig napközis rendszerben vendégül látunk 40 fő rászoruló gyermeket. Tartalmas foglalkozásokat, sportbemutatót és kirándulásokat szervezük számukra.

FEL