2024. április 16. / Kategória: Hírek

20 éves Charter Ünnepségét tartotta április 13-án a Rotary Club Orosháza. A jubileumot pedig méltóképpen tették emlékezetessé, hiszen egy ünnepi ülés helyszíne volt a Táncsics Mihály Gimnázium aulája, ahol köszönetet mondtak, beszámoltak az elmúlt évek legnagyobb hatású eseményeiről és elismeréseket adtak át. A program pedig később is folytatódott.

(tovább…)
2024. április 16. / Kategória: Hírek

Jessica Risovic jó eszű, szorgalmas lány, ő az egyik legjobb tanuló a Székács gimnázium végzősei között. Jelenleg is izgatottan készül az érettségire, vágya, hogy szeptembertől az SZTE kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója legyen. Ő egy életigenlő, tettre kész lány, akinél a gátat nem a motiválatlanság vagy az igyekezet hiánya jelenti, hanem a betegsége. Ez a Dejerine–Sottas-szindróma, amely egész életére kerekesszékbe kényszeríti, és mely miatt folyamatos ápolásra szorul.

(tovább…)
2024. február 08. / Kategória: Hírek

Tavaly három év után rendezett ismét bált a Rotary Club Orosháza, az idei rendezvénynek február 3-án este pedig ismét az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont rendezvényterme adott otthont. Az esemény során a klub kerek évfordulója alkalmából nemcsak az elmúlt év eredményeire tekintettek vissza, az est bevételét pedig a szokásoknak megfelelően jótékony célra fordították.

(tovább…)
2023. november 23. / Kategória: Hírek

A közelgő ünnepek alkalmával az Orosházán letelepülő ukrán menekülteket ajándékozták meg különböző ajándéktárgyakkal a Rotary Club Orosháza tagjai. Az adományt november 21-én, a Polgármesteri Hivatal kistermében adták át nekik.

(tovább…)
2023. október 13. / Kategória: Hírek

Visszatér Orosházára Phd. dr. Forman Balázs, aki 2023. október 27-én, pénteken, 17:00 órától tartja meg előadását a Petőfi Művelődési Központ Bubik termében.

(tovább…)
FEL