2024. július 08. / Kategória: Hírek

Láncátadó ünnepség helyszíne volt július 5-én a La Rosa Étterem. A Rotary Club Orosháza 2023/2024-es évének elnöke Polyák János értékelte klubtársainak a mögöttük álló hónapok munkáját, valamint adta át a jelképet a következő, 2024/2025-ös év elnökének, Stréling Zoltánnak.

(tovább…)
2024. július 07. / Kategória: Hírek

Néhány évvel korábban indította útjára Orosházán Ígéretes Tehetségekért Rotary Díját a Rotary Club Orosháza. Az elismerésben részesülő diákok hagyományosan a tanulmányaik helyszínéül szolgáló intézmények évzáró ünnepségein vehetik át a díjat. Így történt most a Táncsics Mihály Gimnázium rendezvényén, ahol a 11.B osztályos Lustyik Jázmint díjazták.

(tovább…)
2024. június 23. / Kategória: Hírek

A tavalyi évben is már egy új módon igyekezett támogatni a rászoruló gyermekeket és az orosházi iskolákat a kirándulások, táboroztatások megszervezésében a Rotary Club Orosháza. Ezt az irányvonalat az idei évben is szerette volna tartani a szervezet.

(tovább…)
2024. május 11. / Kategória: Hírek

Eszközvásárlási támogatást nyert el nemrég a Rotary Club Orosháza, amit a Wesley iskola gyermekeinek megsegítésére fordítottak. A hátrányosabb helyzetű tanulók így könnyebben tehetnek szert írástudásra, digitális írástudásra.

(tovább…)
2024. április 16. / Kategória: Hírek

20 éves Charter Ünnepségét tartotta április 13-án a Rotary Club Orosháza. A jubileumot pedig méltóképpen tették emlékezetessé, hiszen egy ünnepi ülés helyszíne volt a Táncsics Mihály Gimnázium aulája, ahol köszönetet mondtak, beszámoltak az elmúlt évek legnagyobb hatású eseményeiről és elismeréseket adtak át. A program pedig később is folytatódott.

(tovább…)
FEL