2024. február 08. / Kategória: Hírek

Tavaly három év után rendezett ismét bált a Rotary Club Orosháza, az idei rendezvénynek február 3-án este pedig ismét az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont rendezvényterme adott otthont. Az esemény során a klub kerek évfordulója alkalmából nemcsak az elmúlt év eredményeire tekintettek vissza, az est bevételét pedig a szokásoknak megfelelően jótékony célra fordították.

(tovább…)
2023. november 23. / Kategória: Hírek

A közelgő ünnepek alkalmával az Orosházán letelepülő ukrán menekülteket ajándékozták meg különböző ajándéktárgyakkal a Rotary Club Orosháza tagjai. Az adományt november 21-én, a Polgármesteri Hivatal kistermében adták át nekik.

(tovább…)
2023. október 13. / Kategória: Hírek

Visszatér Orosházára Phd. dr. Forman Balázs, aki 2023. október 27-én, pénteken, 17:00 órától tartja meg előadását a Petőfi Művelődési Központ Bubik termében.

(tovább…)
2023. július 17. / Kategória: Hírek

Polyák János életét átszövi a labdarúgás. Az egykori sportolót szponzorként és szurkolóként ma is gyakran látjuk a pálya szélén.

(tovább…)
2023. július 17. / Kategória: Hírek

Láncátadó klubülést rendezett még június 30-án a Rotary Club Orosháza, melyen az Interact Club Orosháza képviselői is részt vettek. A 2022/2023-as év leköszönő elnöke, Kormányos Károly kiváló munkája elismeréseként Paul Harris Díjban részesült. A következő év elnökének Polyák Jánost választották, aki harmadik alkalommal látja el a feladatot. Az új elnököt az oroscafé tudósítója kérdezte.

(tovább…)
FEL